Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desať rokov spolu! Sajfa dostal skutočne veľavravný darček!
Zdielať na

Desať rokov spolu! Sajfa dostal skutočne veľavravný darček!

Archívna reportáž

Sobota nepatrila len všetkým deťom sveta. Mnohé páry vstúpili aj na Slovensku do manželského zväzku a pre niektoré bol tento deň výnimočný pre úplne inú spomienku. Sajfa a Veronika patria medzi tých, ktorí budú 1. jún oslavovať pokým budú spolu.

Presne pred 10 rokmi, prvého júna 2009, sa totiž Sajfa odvážil pozvať mladučkú Veroniku na prvé rande. A ona ho neodmietla.

Ako píše na svojom Instagrame, Veronika ostýcha naskočila do Sajfovho auta a vybrali sa na pomerne neobvyklé miesto. "Vyrazili sme na naše prvé rande do Slovenského národného múzea. Chcel som na ňu intelektuálne zapôsobiť. Bolo zatvorené," opísal trápnu situáciu Sajfa.

Toto Sajfa pred rokmi prezradil na svoju vtedy ešte frajerku Veroniku:

​"Ako prvý malý darček som jej priniesol kinderko,"  spomína Sajfa. A presne to mu na 10. výročie Veronika vrátila. Akurát, že teraz je tak trochu "kinderko" aj ona. Prekvapenie z jej bruška sa narodí o pár mesiacov.

"Ďakujem láska za 10 rokov nonstop randenia a už sa neviem dočkať našej ďalšej spoločnej etapy," uzavrel romanticky Sajfa, ktorý svoju manželku nepochybne veľmi miluje.

Súvisiace články

Najčítanejšie