Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara sa nečakane objavila na svadbe! Všetci ostali v totálnom šoku!
Zdielať na

Dara sa nečakane objavila na svadbe! Všetci ostali v totálnom šoku!

Archívna reportáž

Hosti na svadbe v Tomášove zažili poriadny šok. Jedna osoba sa ale doslova zrútila - nevesta skutočne netušila, čo pre ňu jej ženích pripravil.

Svadba je rozhodne udalosť, ktorá by mala ostať v pamäti navždy. Ideálne v podobe nezabudnuteľných, láskyplných momentov. Preto sa oplatí investovať aj do prekvapení, ktoré by nikto nečakal.

Presne to sa podarilo ženíchovi Jurajovi, ktorý chcel svadobný deň spraviť nezabudnuteľným pre svoju vyvolenú Petru. Svadbu mali netradične v piatok v obľúbenom kaštieli a nebolo ničím výnimočným, keď ich DJ vyzval na tanečný parket zatancovať  si novomanželský "slaďák".

Pozrite si video zo svadby v exotike, kde sa tiež zjavila Dara:

​Keď zazneli prvé tóny poriadnej starej hitovky od Darinky Rolincovej o princeznej Arabele, nevesta sa šťastne smiala. Prefíkaný ženích ju ale zrazu v otočke nasmeroval ku vchodu. Šokovaná nevesta vyslovene stuhla, keď zistila, že pieseň neznie z nahrávky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na tento moment v zivote nezabudnem a DAKUJEM @dararolins_vermi ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #surprise #weddingday #dararolins

Príspevok, ktorý zdieľa ?? (@petinkanjelik),

S mikrofónom prišla samotná Dara Rolins v bielej flitrovanej súprave a nevesta sa doslova zrútila v slzách. Isté ale je, že to boli slzy šťastia a dojatia, čo pre ňu jej milovaný pripravil. Táto svadba bude pri prítomných, a najmä nevestu, rozhodne nezabudnuteľná.

Súvisiace články

Najčítanejšie