Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalšie rozvodové papiere vyplnené! Manželstvo nevyšlo ani tejto speváčke
Zdielať na

Ďalšie rozvodové papiere vyplnené! Manželstvo nevyšlo ani tejto speváčke

Archívna reportáž

Žiadny rozvod nie je príjemná záležitosť. Aj preto niektoré páry ten posledný, zásadný krok odďaľujú ako najdlhšie sa dá. Výnimkou nie je v tomto prípade ani speváčka Fergie, ktorej manželom je ešte stále, hoci už asi nie nadlho, herec Josh Duhamel.

Americká speváčka Fergie, ktorú preslávila najmä kapela Black Eyed Peas, sa dala s hercom, 46-ročný Joshom Duhamelom dokopy v roku 2004. Dvanásť rokov patrili k ukážkovým párom Hollywoodu.

Fergie priviedla na svet syna, dnes 5-ročného Axla Jacka. No tri roky po jeho narodení sa vzťah s jeho otcom 44-ročnej speváčke definitívne pokazil. Od roku 2017 žili s manželom oddelene.

​Josh sa ale v poslednej dobe začal správať ako slobodný muž a otvorene randil s inými ženami, aj oveľa, oveľa mladšími. Ale aspoň čestne priznal, že by chcel ešte stihnúť mať ďalšie deti a preto nechcel strácať čas, píše portál tmz.com.

Fergie to ale vôbec neuchlácholilo a definitívne pochopila, že je čas podať žiadosť o rozvod. Vzťah to ale rodičom malého Alexa nijako nepokazilo. Naďalej sa snažia ostať, práve pre jeho blaho, dobrými priateľmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie