Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Verešová komplet nahá! V kalendári nemá zahalené ani najintímnejšie miesta!
Zdielať na

Verešová komplet nahá! V kalendári nemá zahalené ani najintímnejšie miesta!

Archívna reportáž

Andrea Verešová je už len necelé dva roky pred štyridsiatkou, ale akoby sa jej vek netýkal. Dokonalá postava bez gramu tuku navyše, krásna tvár, bohatá hriva. Andrea je jednoducho dokonalo krásna. A dobre to vie.

Pri pohľade na Andreu sa len ťažko verí, že má dve deti a nepatrí na predvádzacích mólach medzi najmladšie. Iste sú za tým aj gény, ale Andrea má rada aj pohyb. A tak si smelo mohla trúfnuť ukázať sa plnej kráse.

Našťastie, Andrea má mieru aj v kozmetických či chirurgických úpravách. Sú len decentné, takmer nerozoznateľné, a tak sa dá stále povedať, že to, čo obdivujeme, je Andrea a nie nejaký umelý výtvor.

Toto povedala Andrea o svojej neveľkej výške:

​Dráždivými fotkami na svojom Instagrame nešetrí, najnovšie ale pridala poriadne horúci kúsok. Na fotke, ktorá bude v kalendári patriť mesiacu jún, je skutočne úplne nahá. Akurát, že síce všetko vidno, ale zároveň nevidno poriadne nič. Decentný, umelecký akt.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? #june #calendar ? ?@photojan

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Fanúšikovia na Instagrame šalejú, Andrea sa môže tešiť z komplimentov ako "dych berúce", "nikdy sa neomrzí sa na vás pozerať", "to je bohyňa", alebo "ste ozdoba tohto sveta".

Súvisiace články

Najčítanejšie