Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Detaily veľkolepých zásnub! Prekvapená speváčka toľko kvetov v živote nevidela!
Zdielať na

Detaily veľkolepých zásnub! Prekvapená speváčka toľko kvetov v živote nevidela!

Archívna reportáž

Zasnúbili sa síce už na Valentína, ale až teraz prezradila budúca nevesta, ako romantická udalosť vyzerala. Jej snúbenec sa pritom poriadne buchol po vrecku. Speváčka priznala, že sa cítila ako Kim Kardashian a Kanye West, ktorí si na veľkolepé teátro potrpia.

Pravda je taká, že obaja sú dostatočne slávni a bohatí na to, aby ich zásnuby mohli vyzerať akokoľvek by si zmysleli. Speváčka Katy Perry patrí aktuálne medzi super hviezdy, jej nastávajúci, herec Orlando Bloom, je zas podľa rôznych rebríčkov jedným z najpríťažlivejších mužov sveta.

Katy Perry tvorí s Orlandom pár od roku 2016, o pár mesiacov na to sa však rozišli, aby onedlho zistili, že k sebe predsa len patria. Po necelých troch rokoch vzťahu sa britský herec rozhodol, že je čas posunúť sa ďalej a na Valentína svoju milú prekvapil žiadosťou o ruku.

Takto prekvapila Katy Perry svadobčanov ako nečakaný hosť:

​Na prst jej nasadil prsteň v tvare kvetu, čím sa hneď na druhý deň aj pochválili. No až teraz odhalila speváčka, ako celá scéna vyzerala, píše portál Daily Mail. Dohodli si valentínske rande v talianskej reštaurácii. Ona celý deň lietala, nestíhala a keď konečne prišla, hneď sa jej zdalo byť niečo čudné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

full bloom

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

​Orlando bol do hladka oholený, pekne oblečený, dokonca nemal ani obvyklé tenisky. "Kládla som si otázku, že kto je tento človek," spomína s humorom Katy. Najedli sme sa a potom ma vzal do helikoptéry, nechápala som, kam ideme. A on tam zrazu kľačal a žiadal ma o ruku.

​"Pristáli sme na jednej budove, zišli sme dole a bola tam moja rodina a priatelia a bolo tam najviac kvetov, čo som v živote videla," hovorí Katy. Jej odpoveď bola, samozrejme, áno.

​Pre oboch to bude už druhé manželstvo. Katy má za sebou zväzok s britským hercom Russelom Brandom, Orlando bol manželom modelky Mirrandy Kerr.

Súvisiace články

Najčítanejšie