Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Super vzťah aj po rozvode! Spoločne šli aj na dcérkinu besiedku
Zdielať na

Super vzťah aj po rozvode! Spoločne šli aj na dcérkinu besiedku

Archívne video Archívna reportáž

To sa len tak často nevidí! Rozchody a rozvody v šoubiznise sú obvykle búrlivé, neraz sprevádzané dramatickými súdnymi konaniami a ohováraním. Smutný prípad je aktuálne Johnny Depp a Amber Heard. O to lepšie sa pozerá na celkom opačný príbeh.

Niet pochýb, že žiadny rozchod nie je príjemná záležitosť. Ak má pár aj deti, býva odlúčenie ešte bolestivejšie. Drew Barrymore a jej exmanžel Will Kopelman to ale zvládli absolútne bravúrne.

Manželstvo 44-ročnej herečky a 40-ročného Willa Kopelmana sa skončilo pomerne rýchlo. Vzťah odpískali v roku 2016 po štyroch rokoch v zväzku. Rozhodli sa ale, že v menej rodiny ostanú priateľmi.

Takto spievala Drew spolu s Hughom Grantom v romantickej komédii:

​Drew a Will majú dve dcéry, 6-ročnú Olive a 5-ročnú Frankie. Práve tá mladšia mala aktuálne v materskej škole rozlúčkovú besiedku, od septembra totiž nastupuje do školy. Jej rodičia boli obaja prítomní a rozhodne by nikto nepovedal, že tí dvaja už netvoria pár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Graduate ?

Príspevok, ktorý zdieľa Will Kopelman (@willkopelman),

Milú fotku, na ktorej obaja dávajú rozkošnej Frankie pusu na líca, zdieľal Kopelman na svojom Instagrame. Drew priznala, že po rozvode sa jej zrútil svet, no časom sa všetko utriaslo a v mene rodiny spolu exmanželia trávia dokonca aj Vianoce.

Súvisiace články

Najčítanejšie