Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jasmina otvorene o tehotenstve. Už presne vie, čím má byť jej syn!
Zdielať na

Jasmina otvorene o tehotenstve. Už presne vie, čím má byť jej syn!

Archívna reportáž

Tehotenstvo Jasminy Vrbovskej Alagič sa prehuplo do druhej polovice. Ešte stále má ale pred sebou pomerne dlhú cestu k momentu, keď bude synčeka držať v náručí.

Niektoré ženy pre nevoľnosti ledva pretrpia prvý trimester, iné pociťujú najrôznejšie nepríjemné stavy vo vyššom štádiu. A potom sú aj také, ktoré si tehotenstvom preplávajú bez jedinej komplikácie, dramatickej nadváhy, žiariac šťastím.

Rytmusa čaká, okrem narodenia syna, ešte jedna veľká udalosť - exkluzívny koncert, na ktorý si už môžete kúpiť lístky:

​Presne v tejto šťastnej kategórii je aj čerstvá pani Vrbovská. Tehotenstvo berie absolútne prirodzene, necíti sa byť preto nijako výnimočná, ani o tom nepotrebuje donekonečna rozprávať. "Neupozorňujem na svoje tehotenstva tridsaťkrát za deň, ani si nemyslím, že teraz potrebujem viac pozornosti," napísala na svojom Instagrame.

A zodpovedala aj tri najčastejšie otázky, ktoré dostávajú asi všetky tehotné: "Nebolo mi zle. Je to pre mňa krásne obdobie. Spí sa mi dobre". Hoci je vysoko pravdepodobné, že posledný bod sa s rastúcim bruškom zmení, Jasmina si svoj stav zjavne užíva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2v1 sa nám začína pomaličky krátiť.. Po dnešných storkach kde som hovorila o tehotenstve (tým asi ze o ňom nehovorím) mi prišlo velmi vela správ a síce viem ze nemusím na ne odpovedať ale nechcem byť ignorantkou ktorá v tomto smere nič nepovie tak Vám všetkým hromadne odpoviem aspoň na tie najčastejšie otazky: Nebolo mi zle ✔️ Je to pre mňa krásne obdobie✔️ Spi sa mi dobre✔️ Neprehanam svojho muža o 3 ráno pretože chcem uhorky s čokoládou skratka preto lebo nechcem, chcem len čokoládu 24/7 (presne tak isto ako keď som ešte nebola kinderko) ktorú mam vždy v spajzi✔️ Neupozornujem na svoje tehotenstvo 30x za den ani si nemyslím ze teraz potrebujem viac pozornosti pretože som tehotna✔️ Nečítam jednu knihu za druhou, nie som súčasťou žiadnych for a diskusii✔️ Čím chcem aby bol náš syn keď vyrastie? ŠŤASTNÝM✔️ ❤️ Krásne tehotenstvo prajem všetkým budúcim rodičom. Obom? #pregnant

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Nie je ľahké byť dieťaťom celebrity. Zásadná otázka okolia totiž vždy je, či aj potom spraví podobnú kariéru a aké povolanie si vyberie. Jasmina pre svojho syna žiadne také plány nemá. Je len jediná vec, ktorú by naozaj chcela. "Čím chcem, aby bol náš syn, keď vyrastie? Šťastný," odpovedala bez váhania nastávajúca mamička.

Súvisiace články

Najčítanejšie