Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Harry a Meghan otvorene o LGBTI! Takýto je ich postoj
Zdielať na

Harry a Meghan otvorene o LGBTI! Takýto je ich postoj

Archívna reportáž

Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu by sa mohli pokojne zašívať v súkromí a užívať si svojho synčeka Archieho. Po mesiacoch poľovačky paparazzov na pôrod by si oddych aj zaslúžili. Také jednoduché to ale nie je. Členovia kráľovskej rodiny sú vysoko mienkotvorní a preto sa neváhajú ozvať, keď treba.

Mesiac jún patrí už niekoľko rokov zvyšovaniu povedomia verejnosti o LGBTI komunite. V mnohých krajinách sveta sa konajú známe dúhové pochody Pride. Celebrity a významné osobnosti v týchto dňoch zverejňujú svoju podporu hnutiu.

Výnimkou nie sú ani Harry a Meghan. Na svoj Instagram napísali, že pokračujú v tradícii sledovania profilov, ktoré sú spojené s udalosťami a sociálnymi problémami, na ktorých im záleží. "Pre mesiac jún s hrdosťou upriamujeme pozornosť na Pride," napísali.

Harry aj Meghan sa venujú dobročinnosti:

​​"Tento mesiac vzdávame hold profilom podporujúcim LGBTI+ komunitu, všetkým mladým aj starým, ich rodinám a priateľom, profilom, ktoré reflektujú minulosť a dúfajú v zaslúženú budúcnosť, v ktorej budú viac súčasťou," píše sa  v statuse pri dúhovej fotke.

Harry a Meghan majú nepochybne láskyplný vzťah a presne to je to jediné, na čom záleží, ako píšu: "Lebo je to veľmi jednoduché: láska je láska".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie