Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Buďte k Meghan zhovievaví, vyzýva médiá možný krstný otec George Clooney
Zdielať na

Buďte k Meghan zhovievaví, vyzýva médiá možný krstný otec George Clooney

Hollywoodsky herec George Clooney dúfa, že médiá budú po narodení prvého potomka "aspoň o niečo milšie" k vojvodkyni Meghan. Ako slávny herec povedal americkým novinárom, je samozrejmé, že keď je niekto členom kráľovskej rodiny, je pod drobnohľadom médií. Záujem zo strany novinárov o Meghan a jej manžela, princa Harryho sa teraz podľa neho ešte zintenzívni.

​Médiá by podľa slov herca mali pamätať na to, že Meghan je "mladá žena, ktorej sa práve narodilo dieťa".

​Clooney s manželkou Amal sú blízkymi osobnými priateľmi vojvodkyne Meghan a princa Harryho a zúčastnili sa aj na ich svadbe.

S najzlatšou povahou

Meghan a Harry v stredu svojho syna, ktorý prišiel na svet v pondelok ráno, prvý raz ukázali verejnosti. Buckinghamský palác zároveň oznámil, že ho pomenovali Archie Harrison.

"Je to nádherné. Mám tých dvoch najlepších chlapov na svete, takže som veľmi šťastná," povedala vojvodkyňa zo Sussexu na Windsorskom hrade, zatiaľ čo Harry držal v náručí dvojdňového syna.

"Má tú najzlatšiu povahu. Je úplne pokojný," povedala Meghan o dieťati. "Netuším, po kom to má," zavtipkoval Harry.

Hneď po fototermíne pritom išli mladí rodičia predstaviť svojho potomka kráľovnej Alžbete II. a jej manželovi, princovi Philipovi.

​Archie Harrison Mountbatten-Windsor sa narodil v pondelok o 05:26 miestneho času a po narodení vážil 3 260 gramov.

Pozrite si reakciu Harryho po narodení syna:

​Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018. To, že čakajú prvé dieťa, oznámili vlani v októbri. Bábätko je ôsme pravnúča kráľovnej Alžbety II. a siedme v nástupníckej línii na britský kráľovský trón.

Súvisiace články

Najčítanejšie