Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rytmus a Jasmina nenechávajú nič na náhodu. Trénujú si dokonca aj TOTO!
Zdielať na

Rytmus a Jasmina nenechávajú nič na náhodu. Trénujú si dokonca aj TOTO!

Archívna reportáž

Stať sa rodičom obráti ľuďom obvykle život hore nohami. Nič už nikdy nebude dôležitejšie, ako vlastné dieťa. Zodpovednosť, ktorá leží na pleciach matky a otca je obrovská. A vedia to aj títo zaľúbenci.

Na Instagram Jasminy Alagič je radosť sa pozerať. Krásna nastávajúca mamička doslova žiari a z fotiek, na ktorých je aj so svojím snúbencom, priam kypí láska.

​Isté je, že ich synček sa bude mať naozaj ako v bavlnke. Obaja majú radi luxus, no nejde len o materiálne veci. Dá sa teda predpokladať, že bábätko si užije aj prvotriednu starostlivosť z rúk odborníkov.

Jasmina a Rytmus ale zrejme nebudú rodičia, ktorí svoje dieťa "odložia" komusi do opatery. Napokon, nikde sa bábätko necíti lepšie, ako v náručí mamičky či ocka. Stať sa dobrým rodičom si ale žiada trochu cviku.

V ponuke sú kurzy od výmyslu sveta, ešte pre tehotné, aj pre čerstvé mamičky a napokon aj pre deti. Ale niekedy stačí najmenším ku šťastiu len málo - ak sa so svojím potomkom pohrajú v parku vlastní rodičia, nič viac mu netreba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

Zdá sa, že práve to nacvičovali Jasmina a Rytmus na výlete v záhrade prekrásneho zámku Chateau Herálec, kde si svoje "áno" povedali napríklad aj Sajfa a Veronika Ostrihoňová. Jasmina zverejnila fotku, kde ju Rytmus hojdá a je jasné, že sa dobre bavili. So synčekom to ale iste bude ešte väčšia zábava!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie