Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ben išiel nakrúcať klip do Ria, ocitol sa v prestrelke a okradli ho!
Zdielať na

Ben išiel nakrúcať klip do Ria, ocitol sa v prestrelke a okradli ho!

Archívne video

Sympatický spevák sa vypravil cez pol planéty nakrútiť svoj nový klip. Letný hit mal mať jedinečnú atmosféru a to Rio de Janeiro rozhodne spĺňa. Realizačný tím ale napokon zažil viac vzrušenia, ako si predstavoval.

Český spevák Ben Cristovao sa vybral do hlavného mesta Brazílie s veľkými očakávaniami. Nakrúcal na legendárnej pláži Copacabana, aj v pitoresknej časti Santa Teresa, no dramatickejšia časť klipu sa mala odohrať aj v nechválne známych favelách, píše portál blesk.cz.

​​​Najchudobnejšie slumy patria zároveň medzi najnebezpečnejšie miesta sveta, s ohromnou kriminalitou. Preto sa museli dohodnúť s miestnym "predákom", aby celému štábu zaistil ochranu.

"Deň pred nakrúcaním vo favele sme začuli streľbu, o chvíľu nato nad nami lietala helikoptéra, z ktorej boli vyklonení vojaci v plnej zbroji. Nič príjemné. Našťastie sme sa na druhý deň dozvedeli, že išlo len o cvičenie," hovorí o adrenalínovom zážitku Ben.

Kým tento zážitok sa ukázal byť napokon len hraný, druhý už bol skutočný. "Pre všetkých kamošov a biznis partnerov - trochu ma v noci okradli, tak nemám telefónne číslo, ani Whatsapp, len záložný mobil bez simky a jednu záložnú kreditku. Som v pohode a o pár dní v Prahe," napísal Ben na sociálnu sieť.

Aby bolo jasné, že naozaj nejde o nič dramatické, Ben ešte dodal: "P.S. Stále je to najlepší trip v živote". Výsledok bude známy už o pár týždňov, klip vyjde začiatkom mája.

Súvisiace články

Najčítanejšie