Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Takto nazvať vlastnú ženu?! Prachař ľutuje, že neuzavrel predmanželskú zmluvu
Zdielať na

Takto nazvať vlastnú ženu?! Prachař ľutuje, že neuzavrel predmanželskú zmluvu

Archívna reportáž

Jakub Prachař a jeho manželka Agáta majú poriadne turbulentný zväzok. V jednej chvíli sa zdalo, že ich vzťah sa skončí rozvodom, keď sa špekulovalo, že najmladší prírastok dokonca nemusí byť ani jeho.

Obaja sú ale aj skutočne veselé kopy, a tak si nemôžeme byť nikdy istý, či je kríza skutočná, alebo len tragikomické predstavenie. Zoznámili sa, keď mal dnes 35-ročný spevák a herec len trinásť rokov. O láske vtedy ešte nemohlo byť reči, píše portál blesk.cz.

​Ako sa priznal v rozhovore pre magazín Téma, dokopy sa dali tak, že keď sa raz cítil osamelý, rozoslal správy starým známym a čakal, kto sa ozve. A je už jasné, kto sa chytil. "V podstate som taký zberateľ mršín, keď už neviem, čo so sebou, obvolám staré známe," povedal Jakub a zrejme si neuvedomil, že nepriamu tak mršinou nazval svoju Agátu.

​Vzali sa bez príprav, rozhodli sa v priebehu hodiny a už aj stáli na úrade a podpisovali manželstvo. To nahnevalo ich rodiny a tak si svadbu, to už aj s poriadnou oslavou, zopakovali. Ich "punkerská" svadba ale spôsobila, že nestihli uvažovať ani nad zabezpečením budúcnosti v prípade rozvodu.

"Nebol na to čas, bola sobota. Ale ja som toho, našťastie, veľa nemal, takže jediný, kto na tom mohol stratiť, je moja žena. Už sa nedá nič robiť. Ja som jej to vravel, že sme to mali spraviť, najmä kvôli nej," hovorí s úsmevom Jakub na tému predmanželskej zmluvy.

Súvisiace články

Najčítanejšie