Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Exmanželka Coopera šokuje. Je to zlý a chladný človek!
Zdielať na

Exmanželka Coopera šokuje. Je to zlý a chladný človek!

Archívna reportáž

Herec a režisér Bradley Cooper sa neuveriteľne zviditeľnil vďaka filmu Zrodila sa hviezda, v ktorom stvárnil mužskú hlavnú úlohu a celé to zrežíroval. Očaril aj samotnú Lady Gaga, do ktorej sa vo filme zamiloval. Jeho exmanželka Jennifer Esposito vydala knihu. A nespomína na hollywoodsku hviezdu v najlepšom.

Pred jedenástimi rokmi sa rozpadlo manželstvo Bradleyho a Jennifer. Tá nedávno vydala knihu o živote s celiakiou, ktorou trpí. 

​V niektorých kapitolách spomína na to, aké ťažké bolo bojovať s chorobu v jednom toxickom vzťahu. A ide práve o vzťah s Cooperom. 

Drzý a arogantný, ale so zmyslom pre humor

"Vôbec sa o mňa nezaujímal. Jediné, čo sa smelo riešiť, bol on a jeho problémy," stojí v knihe.

"Na začiatku bol vtipný, šikovný, drzý a arogantný. Neprišiel mi hneď atraktívny, ale páčil sa mi jeho zmysel pre humor," píše.

​Ich vzťah ale nebol prechádzkou ružovou záhradou. "Nakoniec ten vzťah bol už len o ňom, čo chcel a potreboval, o ničom inom. Bola som bezproblémová. Totálne odsunul na druhú koľaj môj život, moje potreby, moje zdravie. Začala som byť veľmi smutná a cítila sa osamelá, ale v tom vzťahu som zostala," uvádza ďalej. Napokon išiel pár od seba. 

Po rozvode našiel Bradley lásku v podobe herečiek Renée Zellweger či Zoe Saldaña. Roky žil aj s modelkou Suki Waterhouse. 

Keď sa rozišli, jeho srdce zahorelo k ruskej kráske Irine Shayk, ktorá kedysi patrila futbalistovi Cristianovi Ronaldovi. Dnes majú spolu dvojročnú dcéru.

S Lady Gaga naspieval duet Shallow. Zaspievali ho aj počas oscarovej noci: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie