Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hollywoodska hviezda zrazila na zjazdovke muža, teraz HO žaluje
Zdielať na

Hollywoodska hviezda zrazila na zjazdovke muža, teraz HO žaluje

Archívna reportáž

Gwyneth Paltrow podala žalobu na lekára Terryho Sandersona. Zrazila ho v roku 2016 pri jazde na lyžiach a ušla bez poskytnutia prvej pomoci. Sanderson požadoval viac ako tri milióny dolárov za fyzické zranenia a trvalé psychické následky. Herečka sa bráni tým, že jedinou obeťou je v tomto prípade ona.

Podľa žaloby sa lekár stretol s herečkou vo februári 2016 na svahu lyžiarskeho strediska Deer Valley v Utahu. Gwyneth Paltrow ho pri jazde zrazila a následne ušla bez toho, aby si overila, či je Sanderon zranený.

Bez radosti žiť​

Herečka sa všetkým obvineniam bráni. Tvrdí, že jedinou obeťou je ona sama. Z nehody obviňuje lekára, ktorý podľa nej stál na mieste, kde stáť nemal. 

Snaží sa zneužiť status celebrity a vysúdiť z nej vysokú čiastku. 

Sama po ňom požaduje symbolický dolár za spôsobené škody a finančnú čiastku, ktorú vydala za služby právnika.

"Po zrážke vstala a pokračovala v jazde. Neoverila si, či je žalujúci v poriadku. Jej inštruktor lyžovania sa na chvíľu zastavil, obvinil žalujúceho za zavinenie nehody a odišiel," stojí v žalobe.

Doktor tvrdí, že tri roky po nehode trpí vážnymi následkami. Utrpel otras mozgu, zranenie mozgu a zlomil si štyri rebrá. Nemá ani radosť zo života a sôsobila mu emočný stres.

Súvisiace články

Najčítanejšie