Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Celý svet rieši Gagu a Coopera. TAKTO zareagovala Bradleyho partnerka Irina
Zdielať na

Celý svet rieši Gagu a Coopera. TAKTO zareagovala Bradleyho partnerka Irina

Archívne video

Film Zrodila sa hviezda zaznamenal obrovský úspech aj vďaka dôveryhodnej chémii, ktorá vznikla medzi Bradley Cooperom a Lady Gaga. Čerešničku klebetám nasadili interpretáciou piesne Shallow počas odovzdávania Oscarov.

Lady Gaga z Coopera nespustila oči, ten jej zamilovaný pohľad opätoval. Svet sociálnych sietí okamžite zaplavili komentáre miliónov fanúšikov, že to sa nedá zahrať a musí ísť skutočne o lásku. Navyše, Lady Gaga len pár dní predtým oznámila zrušenie zásnub s dlhoročným priateľom.

​Divadlo pritom sledovala priamo z prvého radu Bradleyho partnerka, matka ich 2-ročnej spoločnej dcéry, krásna ruská modelka Irina Shayk. Počas celého večera na sebe nedala znať žiadne rozrušenie, ani averziu voči speváčke. Vytrvalo mlčala aj na sociálnej sieti, prvý post prišiel až teraz, takmer týždeň po odovzdávaní Oscarov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk),

Žiadne zásadné vyhlásenie sa ale nekonalo. Irina nenapísala ani jediné slovo, zverejnila len svoju novú fotku. Ako sa ale nechal počuť zdroj blízky Irine, modelka vôbec nie je nadšená z rozruchu, ktorý vystúpenie vyvolalo. Je si ale istá, že medzi Gagou a Bradleym nikdy k ničomu nedošlo. "Počas nakrúcania medzi nimi fungovala chémia, ale to je asi všetko. Irina si je svojim vzťahom s Bradleym istá," povedal nemenovaný zdroj pre portál Dailymail. 

Súvisiace články

Najčítanejšie