Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dobre utajená svadba! Ed Sheeran je už ženáč, hostina bola na prekvapivom mieste
Zdielať na

Dobre utajená svadba! Ed Sheeran je už ženáč, hostina bola na prekvapivom mieste

Archívna reportáž

Írsky pesničkár, ktorý žne slávu po celom svete nepatrí medzi typických krásavcov. Jeho spev, príjemné piesne a sympatický vzhľad z neho ale napriek tomu spravili idol mnohých žien. Jeho srdce si ale získala len jedna. Už na to majú papier.

Hrdzavý, bacuľatý a vraj aj hanblivý spevák patrí medzi najväčšie spevácke hviezdy súčasnosti. Medzi jeho najlepšie kamarátky patrí napríklad aj Taylor Swift, a je isté, žeby si mohol vyberať spomedzi najkrajších žien. Srdce 28-ročného speváka ale patrí roky jedinej - jeho 26-ročnej detskej láske Cherry Seaborn.

So Cherry sa spoznali ešte ako študenti na škole, kde spolu zmaturovali. Potom sa ale nejaký čas nevídali, randiť začali opätovne až v roku 2015. O dva roky nato si Ed povedal, že je čas skočiť do chomúta a pred svojou milou pokľakol.

Odvtedy fanúšikovia čakali už len na to, či sa naplní povestné "do roka a do dňa". V auguste minulého roka Ed v jednej relácii naznačil, že azda už majú aj po obrade, na čo skočili všetky svetové médiá. Obrúčku, ktorú mal vtedy na prste, nosil už od zásnub.

Teraz už má skutočnú, svadobnú. Pred oltár sa postavili naozaj až po roku, Cherry a Ed si povedali "áno" krátko pred Vianocami. Svadba prebehla v absolútnom utajení, v dedinke Wingfield. Po obrade v malom kostolíku sa hostia presunuli do miestneho pubu, teda do celkom obyčajnej lokálnej krčmy.

Jednoduché vyznanie na Valentína: "Všetky moje dievčatá".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

All my gals

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Pozvaných bolo len 40 hostí, len najbližší priatelia a rodina,  žiadne hviezdy showbiznisu. Pre tie údajne plánuje druhú veselicu, niekedy počas leta.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie