Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Doživotne bezplatné vstupy na koncerty Beyonce a Jay-Z. Stačí maličkosť
Zdielať na

Doživotne bezplatné vstupy na koncerty Beyonce a Jay-Z. Stačí maličkosť

Archívne video

Speváčka Beyonce chce pomôcť planéte. Na svojom Instagrame preto vyzvala fanúšikov, aby sa stali vegánmi. Jeden z nich získa doživotný vstup na všetky jej koncerty, ako aj na vystúpenia jej manžela, rapera Jay-Z.

Manželia Beyonce a Jay-Z sa stali partnermi projektu "The Greenprint Project", ktorý chce ľudí presvedčiť, aby presedlali na stravu založenú na konzumácii rastlín. Vynechaním živočíšnej stravy je podľa iniciátorov projektu možné zachrániť planétu.

"Vy sa rozhodnite, čo je pre vás najlepšie. My vás len povzbudzujeme k tomu, aby ste do každodenného života zahrnuli viac rastlinnej stravy," píšu hviezdy v predslove knihy autora projektu, Marca Borgesa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Beyonce má na Instagrame vyše 123 milónov followerov, jej výzvu už zdieľalo takmer 700 tisíc z nich. Fanúšikovia môžu napísať svoje meno a mailovú adresu. Víťaza vyberú náhodným žrebovaním a jeho meno vyhlásia 22. mája. Získa vstupenku na všetky koncerty Beyonce a Jay-Z na najbližších 30 rokov.

​Predstavitelia hnutia "Milosť pre zvieratá" sú nadšení, veria, že výzva bude mať obrovský dosah a provegánskym odkazom pomôže zachrániť milióny zvierat.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie