Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na hereckú super hviezdu zavolala policajtov vlastná mama. Vojna trvala 10 rokov
Zdielať na

Na hereckú super hviezdu zavolala policajtov vlastná mama. Vojna trvala 10 rokov

Archívne video

Britský herec Christian Bale podľa tvrdení jeho matky zaútočil pred vyše 10 rokmi nielen na ňu, ale aj na vlastnú sestru.

Ešte v roku 2008 dostala Jenny Bale svojho syna Christiana, oslavovaného Batmana, za mreže. Obvinila ho z útoku, tvrdila, že ju sácal a útočil na ňu aj jeho sestru, dokonca pred zrakom jeho troch malých neterí.

Sporu predchádzala hádka medzi Baleovou matkou a jeho manželkou Sibi Blazic. Herec sa dobrovoľne prihlásil na policajnej stanici, kde ho na štyri hodiny zadržali. Prepustili ho až po zaplatení kaucie.

Jeho matka a sestra na druhý deň trestné oznámenie stiahli a v nasledujúcich mesiacoch sa už nič podobné neudialo. Všetky obvinenia zrušili pre nedostatok dôkazov.

​Bale vždy trval na tom, že k žiadnemu útoku nedošlo. Od incidentu ale s rodinou prerušil kontakt.

Jeho mama však prezradila, že spolu opäť komunikujú. Herec prišiel do Londýna na odovzdávanie cien BAFTA. Cena za herecký výkon v hlavnej úlohe vo filme Vice mu napokon unikla, sošku si odniesol Rami Malek za stvárnenie Freddieho Mercuryho vo filme Queen.

Christian Bale je známy ako herec mnohých tvárí, pre rolu vo filme The Machinist neváhal schudnúť na doslova kosť a kožu, naopak, pre film Vice poriadne pribral.

Súvisiace články

Najčítanejšie