Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vojvodkyňa zo Sussexu oslávila narodeniny
Zdielať na

Vojvodkyňa zo Sussexu oslávila narodeniny

Archívna reportáž

Meghan sa stala manželkou princa Harryho v máji. Od toho času je pod drobnohľadnom nielen médií, ale aj celého sveta. Svoje 37. narodeniny strávila na svadbe Harryho najlepšieho kamaráta. Dopriala si milované hranolky a pohár dobrého vína.

Vojvodkyňa musí dodržiavať množstvo pravidiel. Mnohé z nich sa jej už podarilo porušiť.

Nie je vhodné, aby sa kráľovskí členovia nahlas vyjadrovali o politike, či zaujímali postoje. Ako zarytá feministka často ale hovorí o právach žien. Len nedávno sa zapojila do politickej búrky a porušila tristoročný zákon.​

Ženy z kráľovskej rodiny nesmú odhaľovať ramená. Rukávy musia siahať aspoň po lakte. Na oslavu 92. narodenín kráľovnej si ale odhalila nielen ramená, ale aj dekolt.

​Kráľovná neschvaľuje, aby ženy nosili nohavice. Ona sama ich nikdy nenosila. Meghan si ich za jej prítomnosti zaručene nikdy neoblečie, na akciách, kde Alžbeta II. nie je, ale vojvodkyňa nohavice protežuje.

Zatiaľ čo kabelka je neoddeliteľnou súčasťou šatníka kráľovnej, žiadna žena z monarchie si ešte kabelku nezavesila cez rameno. Meghan však áno. 

Vojvodkyňa bola ako herečka zvyknutá rozdávať autogramy a fotiť sa s fanúšikmi. Na všetko ale musela po svadbe zabudnúť. Keď ju ale počas prechádzky vo Walese požiadalo dievčatko o autogram, napísala na papierik milý pozdrav s textom "Ahoj Kaitlyn" a pripojila aj srdiečko.

Týždeň pred zásnubami s Harrym sa objavila na titulke Vanity Fair. Na obálky časopisov musí tiež zabudnúť. 

Kráľovský pár si aj svadbu urobil po svojom. Od vlastnej torty cez kontroverzného biskupa z Chicaga, až po navlečenie snubného prsteňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie