Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harryho a Meghan zoznámila TÁTO žena
Zdielať na

Harryho a Meghan zoznámila TÁTO žena

Archívna reportáž

Meghan Markle a princ Harry sa vôbec nestretli náhodou. Pohľadný Brit prezradil, že herečku nikdy nevidel, a aj sama Meghan priznala, že o princovi vedela žalostne málo. Zoznámila ich spoločná priateľka, ktorej identitu sa snažili všemožne utajiť. Ale márne.

Riaditeľka PR pre módnu značku Ralph Lauren, Violet von Westenholz, zohrala mimoriadne dôležitú úlohu. Zoznámila totiž princa Harryho s Meghan Markle. Koniec príbehu už všetci dobre poznáme. Zamilovaná dvojica ide 19. mája pred oltár.

Violet sa rozprávala s Harrym o vzťahoch a pravdepodobne jej v tej chvíli napadlo, že pozná krásnu herečku, ktorá mala rovnaký problém. Hoci v tom čase randila so známym šéfkuchárom, kývla a na stretnutie s princom išla. Urobila dobre. Pár sa bude po viac ako roku spoločného chodenia brať.

Meghan sa stala okamžite miláčikom národa. Pozrite si archívnu reportáž:

​Ani jeden z nich ale nevedel, do čoho ide. Harry Meghan vo filme nikdy nevidel, ona mala pochybnosti, či je dostatočne milý a pekný.

Violet sa do vyššej spoločnosti dostala hlavne vďaka svojmu otcovi barónovi. Celé detstvo prežila v prítomnosti kráľovskej rodiny. 

Jej sestra Victoria bola dokonca kedysi považovaná za jednu z princových potenciálnych partneriek.

Súvisiace články

Najčítanejšie