Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan sa zaplietla do politickej búrky, porušila tristoročný zákon
Zdielať na

Meghan sa zaplietla do politickej búrky, porušila tristoročný zákon

Archívna reportáž

Meghan Markle bola na prvej oficiálnej návšteve Írska spoločne s manželom, princom Harrym. Opäť sa raz stala terčom horúcej diskusie, keď vyjadrila svoj vlastný politický názor. A práve to sa stalo ústrednou témou týchto dní. Členovia kráľovskej rodiny sa k politike vyjadrovať nesmú. Ide o tristoročný zákon.

Ako informuje Daily Mail, Meghan porušila ďalšie z mnohých pravidiel týkajúcich sa kráľovskej rodiny. Stalo sa tak na oficiálnej návšteve Írska.

Meghan vždy hrdo prezentovala politické i feministické názory. Vstupom do stavu manželského s britským princom sa však musela vzdať toho, že sa bude verejne vyjadrovať k politike. 

Na návšteve Dublina však vyjadrila súhlas so senátorkou. Dámy diskutovali na tému nedávneho referenda v Írsku. 

​Senátorka na sociálnej sieti Twitter zverejnila správu, v ktorej opísala stretnutie s vojvodkyňou. Okrem toho napísala aj to, že sa s Meghan zhodla v diskusii o legalizácii potratov.

Pozrite si archívne video z cesty Harryho a Meghan:

"Vysvetlila som to. Bol to veľmi príjemný rozhovor a nevyjadrila žiadny politický názor. Tú správu som sa rozhodla vymazať, pretože bola zavádzajúca," priznala Catherine Noone a svoj status vymazala.

Súvisiace články

Najčítanejšie