Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dianin prsteň, divoký biskup a otázka, kam na medové týždne
Zdielať na

Dianin prsteň, divoký biskup a otázka, kam na medové týždne

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu majú za sebou mimoriadne dôležitý deň, možno najdôležitejší v ich životoch. Pozrime sa na dozvuky kráľovskej svadby, ktorá sa odohrala túto sobotu na hrade Windsor neďaleko Londýna.

Michael Curry. Toto meno sa bude pravdepodobne po svadbe ešte dlho skloňovať. Rozvášnený americký biskup mal počas obradu miestami emotívny, až útočný charakter. 

Podľa zahraničných médií miestami zatieňoval samotných zaľúbencov. 

​Na sociálnych sieťach sa mimoriadne riešil jeho vášnivý prejav, a nebol všetkým pochuti. Od tradičného obradu mal tento naozaj ďaleko.

VŠETKO  O KRÁĽOVSKEJ SVADBE NÁJDETE TU.

Členovia kráľovskej rodiny sa miestami necítili komfortne, niektorí sa dokonca usmievali popod fúzy, napríklad princ William.

Britská BBC uviedla, že v sebe svadba niesla budúcnosť, akúsi inú budúcnosť kráľovskej rodiny.

V neďalekom sídle Frogmore House sa konala posvadobná recepcia. Meghan sa prezliekla do prenádherných šiat. Zvolila si róbu od prestížnej módnej návrhárky Stelly McCartney. 

Pri odjazde sa fotografom podarilo zachytil, že sa jej na ruke ligoce veľký prsteň s akvamarínom. Kedysi patril Harryho matke, tragicky zosnulej princeznej Diane. 

​Kam vyrazí pár na svadobnú cestu? To zatiaľ oficiálne nie je. Skloňuje sa však Namíbia, Botswana, kde bol pár na prvej spoločnej ceste po zoznámení, v hre je aj Toskánsko, Turecko, Filipíny či exotický Havaj.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie