Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vyzeráš nádherne, povedal Harry. Meghan držal celý čas za ruku
Zdielať na

Vyzeráš nádherne, povedal Harry. Meghan držal celý čas za ruku

A je to za nimi. Princ Harry a Meghan Markle oslávili svoju lásku spoločne s celým svetom. V Kaplnke svätého Juraja si dnes povedali áno.

Meghan Markle sa stala členkou britskej kráľovskej rodiny. V sobotu si na pravé poludnie nášho času zobrala princa Harryho. 

​Ako prvý prišiel do Kaplnky Harry, kde spoločne so starším bratom Williamom čakali na Meghan. 

Tá sa spoločne s matkou Doriou Ragland vydala autom z hotela, v ktorom strávila predošlú noc. Mala na sebe tiáru, biele šaty a dlhú vlečku. K oltáru ju odprevadil Harryho otec a už aj jej svokor, princ Charles. Thomas Markle sa na svadbu dcéry nedostavil.

Keď Harry zbadal Meghan, jemne si pretrel oči. Stalo sa tak viackrát počas obradu. Nevestu držal celý čas za ruku. Obaja nešetrili úsmevmi jeden na druhého.

"Vyzeráš nádherne," povedal Harry svoje nastávajúcej. Podľa komentátorov bolo odvážnou voľbou zobrať si šaty bez akýchkoľvek ozdôb. "Nesmierne silné módne vyjadrenie, zároveň však overená klasika," povedala popredná londýnska návrhárka Phillipa Lepley. Šaty stáli približne 40 tisíc libier. 

​Ešte pred svadbou udelila kráľovná Alžbeta II. vnukovi a jeho manželke titul vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

​Svadba Harryho bude poslednou pravdepodobne na najbližších 20 rokov.

Na veľkolepej udalosti nechýbali ani viaceré popredné osobnosti. Zaujali najmä Beckhamovci, ale aj hollywoodsky herec George Clooney s manželkou Amal či tenistka Serena William s manželom Alexisom Ohanianom.

Súvisiace články

Najčítanejšie