Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Angelina stopla rozvod s Bradom, má strach z Jennifer Aniston...
Zdielať na

Angelina stopla rozvod s Bradom, má strach z Jennifer Aniston...

Archívna reportáž

Len čo herečka Jennifer Aniston (49) oznámila rozvod s hercom Justinom Therouxom (46), vyrojili sa mnohé špekulácie. Medzi nimi aj tá, že by sa hviezda seriálu Priatelia mohla konečne vrátiť k exmanželovi Bradovi Pittovi (54). Ten je taktiež single.

Tieto špekulácie mali vystrašiť Angelinu Jolie (42) natoľko, že zastavila rozvod s Bradom. Ten sa ťahá od septembra 2016. 

Iné zdroje ale tvrdia, že rozvod prebieha stále, iba dochádza k prieťahom a to kvôli šiestim deťom, ktoré herci vychovávajú.

​Na povrch sa dostávajú aj detaily o vzťahu Jennifer a Justina. Špekuluje sa, že možno vôbec neboli legálne zosobášení. Ceremoniál síce v roku 2015 prebehol, zákonné dokumenty sa ale dohľadať nepodarilo.

​Pár zatiaľ nekontaktoval žiadneho právnika. Herci sa údajne rozchádzajú kvôli rozdielnym predstavám o mieste bydliska. Zatiaľ čo Aniston chcela žiť v Los Angeles, Theroux odmietol opustiť milovaný New York.

​Prednedávnom písali americké médiá, že sa Jennifer stretla s Bradom a jeho deťmi. Angelina mala poriadne zúriť.

Možno i preto sa obáva, že by sa mohol niekdajší najkrajší hollywoodsky pár dať znovu dokopy. Práve ona bola kameňom úrazu ich manželstva, keď počas nakrúcania filmu Mr. and Mrs. Smith zviedla vtedy ženatého Pitta a ten sa kvôli nej s Aniston rozviedol.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie