Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brad Pitt sa ospravedlnil Jennifer Aniston. TAKTO zareagovala!
Zdielať na

Brad Pitt sa ospravedlnil Jennifer Aniston. TAKTO zareagovala!

Keď sa svet dozvedel o romániku Brada Pitta s Angelinou Jolie, ľudia stáli za jeho vtedajšou manželkou Jennifer Aniston. Teraz sa jej hollywoodsky krásavec za všetko ospravedlnil.

Ako dopadlo manželstvo Brada Pitta a Angeliny Jolie už všetci vieme. Minulý rok požiadala herečka o rozvod, zobrala so sebou svojich šesť detí a opustila hollywoodskeho fešáka.

Nebola schopná odpovedať

"Bol odhodlaný ospravedlniť sa za všetko, čo si s ním musela prežiť a to presne aj urobil. Bol to najintímnejší rozhovor, aký kedy Brad a Jen mali," uvádza zdroj.

Vypočuť si jeho slová nebolo pre Jennifer určite jednoduché. Celebritný životopisec Ian Halperin vo svojej knihe uviedol, že Jen dvakrát potratila, prvýkrát v roku 2003 a o rok neskôr

V roku 2005 robila Jen rozhovor pre magazín Vanity Fair a keď sa jej redaktor opýtal na vtedajšie klebety o tom, že Angelina je tehotná a čakajú s Bradom svoje prvé dieťa Shiloh, na niekoľko minút sa rozplakala a nebola mu schopná odpovedať. 

​Na gauči s jointom

Keď sa jej Brad rozhodol ospravedlniť, všetky pocity a bolesť, ktorú v sebe roky potláčala, vyplávali na povrch a ona znova prepadla slzám.

Brad sa pre magazín Parade priznal, že deväťdesiate roky väčšinou trávil sedením na gauči s jointom v ruke alebo sa niekde skrýval. "Nebol som ideálny partner," priznal Pitt.

"Ospravedlnil sa Jen za svoju neprítomnosť, že bol zhúlený a mnohokrát znudený. Tiež sa ospravedlnil za to, že ju nahradil Angelinou," povedal zdroj.

Jennifer, ktorá je teraz vydatá za herca Justina Therouxa jeho ospravedlnenie prijala.

Súvisiace články

Najčítanejšie