Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nora takmer prišla o život. Jej auto skončilo pod vlakom!
Zdielať na

Nora takmer prišla o život. Jej auto skončilo pod vlakom!

Archívna reportáž

Kontroverzná košická podnikateľka Nora Kabrheľová (58) si už preskákala všeličo. Trinásť mesiacov v base nebolo to najhoršie, čo sa jej stalo.

Nora sa vrátila k traume spred trinástich rokov, ktorá ju ovplyvnila do konca života. Dodnes je vďačná, že prežila bez vážnejších zranení.

Prebral ich až zvuk a svetlá

Porozprávala o zážitku, ktorý sa jej stal počas jazdy autom. S kamarátkou bola navštíviť svojho bývalého manžela Braňa Mojseja na protialkoholickom liečení na Prednej Hore. Kabrheľová šoférovala späť do Košíc, no slnečné počasie sa za pár sekúnd zmenilo na snehovú víchricu.

Je pravdepodobné, že podnikateľka dostala šmyk a stratila kontrolu nad autom. "Stihla som zaregistrovať, že letím do iného auta, ale keď som stočila volant, letela som asi dvadsať metrov vo vzduchu a pristála na železničných koľajniciach," uviedla Nora Kabrheľová pre Plusku.

​Po pár sekundách ich prebral zvuk a svetlá prichádzajúceho vlaku, pričom okamžite z auta vyskočili. "A v tom momente prešiel vlak a zobral celé auto," dodala na záver Nora.

Od hrozivej nehody si Kabrheľová nesadla za volant a sama pripustila, že sa to možno nikdy už ani nestane. Spomienka na zrážku s vlakom je taká silná, že na to nemá odvahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie