Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bičanova manželka vypenila. Už to nerob!
Zdielať na

Bičanova manželka vypenila. Už to nerob!

Keď vyplávalo na povrch, že moderátor Andrej Bičan (43) si našiel milenku, celý šoubiz zostal v šoku. Pred pár mesiacmi ju skrýval, avšak teraz sa fotkami na sociálnej sieti chváli jedna radosť. Jeho manželka Edita (41) vypenila.

Andrej Bičan a jeho manželka Edita boli spolu jedenásť rokov. Majú spolu dve dcéry a nič nenasvedčovalo tomu, že by moderátor od rodiny odišiel.

Keď však vlani v decembri vyplávalo na povrch, že Bičan má mladú milenku Michaelu (23) a dokonca požiadal o rozvod, všetkých to šokovalo.

Vyšlo najavo, že už rok zdieľajú spoločnú domácnosť. Románik podľa Plusky však trvá viac ako tri roky.

​​Bičan sa začal chváliť fotkami s Michaelou aj na sociálnych sieťach. Zverejnil spoločnú fotku stromčeka či tortu, ktorú mu milenka darovala na narodeniny, alebo ako hrajú tenis.

V piatok na sociálnu sieť zavesil fotku, kde pózuje s milenkou aj s dcérkami. "Už ťa prosili aj deti, aby si to nerobil. Čo nechápeš?" komentovala verejne mužovo selfie Edita.

"Prečo provokuješ, Andrej, ak vieš, že to bolí? Michaela Kmecová je morálne dno, rozbila rodinu, tak buď taký láskavý a nepostuj žiadne spoločné fotky s ňou a mojimi deťmi. Ďakujem," napísala. O chvíľu boli oba jej príspevky vymazané.

Súvisiace články

Najčítanejšie