Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svadby slovenských celebrít v roku 2017. Supertajné, šokujúce, dlho očakávané...
Zdielať na

Svadby slovenských celebrít v roku 2017. Supertajné, šokujúce, dlho očakávané...

Archívna reportáž

Mnoho tvárí nášho šoubiznisu si tento rok povedalo svoje áno.

Najväčším šokom bol bezpochyby nečakaný životný krok niekdajších rivalov Nory Mojsejovej a Františka Kabrheľa, ktorých sobáš mnohí považujú za účelový. Kontroverzný pár sa zosobášil začiatkom roka.

Košická podnikateľka išla pred oltár tretíkrát v živote. Ich sobáš mnohí doteraz považujú za účelový. Nora sa totižto vďaka svadbe s Versačem vyhla väzeniu.

V januári sa zosobášila po rokoch so svojím partnerom, hudobníkom Ondřejom Soukupom, aj speváčka Lucia Šoralová​. Majú spolu dve deti.

​V júni sa po osemnástich rokoch spoločného života zobrali spevák Igor Kmeťo a jeho partnerka Vierka. Takmer päťdesiatročná nevesta porodila svojmu mužovi o necelý mesiac syna Denisa. 

V lete sa konala prominentná svadba označovaná aj ako svadba roka. Moderátorka Adela Banášová si zobrala Viktora Vinczeho, tiež moderátora a redaktora. 

​Mesiac jún bol výnimočným aj pre jojkársku moderátorku Moniku Bruteničovú. 

​Azda najšokujúcejšou bola svadba moderátora Vila Rozborila a lekárky prominentov Sandry Novotnej. Obrad sa konal v tajnosti na úrade v Dunajskej Lužnej. Moderátor sa ženil druhýkrát, lekárka išla pod čepiec tretíkrát.

Koniec júna patril spevákovi Adamovi Ďuricovi a jeho vyvolenej, právničke Kristíne. Po desaťročnom vzťahu vstúpili do stavu manželského.​

​V horúcom júli si áno povedali hviezdny hokejista NHL Marián Gáborík a jeho partnerka, tanečnica Ivana Surovcová. Stalo sa tak v kaštieli v Tomášove. 

V rodinnom kruhu vo vinárskom mestečku Svätý Jur sa v júli pred oltár postavili známi hereckí kolegovia Zuzana Šebová a Michal Kubovčík. Svojmu manželovi porodila plavovláska len deň pred Vianocami syna, ktorému dali tradičné slovenské meno Rudolf.

Po deväťročnom vzťahu si v polovici augusta povedali svoje áno speváčka Mária Čírová a jej partner, hudobný producent Marián Kachút. Dvojica spolu vychováva dve deti Huga a Zoe.

Bodku za prominentnými svadbami dala tento rok speváčka a muzikálová herečka Katarína Hasprová. Brunetka sa vydala v septembri za svojho dlhoročného partnera Ivana Vojteka. Obrad sa konal v priestoroch na Bratislavskom hrade.

Aj vo svetovom šoubiznise sa konala jedna svadba za druhou. O tých NAJ si dočítate TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie