Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Preplakala som celú svadbu, priznala speváčka Mária Čírová
Zdielať na

Preplakala som celú svadbu, priznala speváčka Mária Čírová

Archívna reportáž

Po deviatich rokoch spoločného života a dvoch krásnych deťoch si speváčka Mária Čírová (28) a hudobný producent Maroš Kachút (43) povedali áno. Stalo sa tak minulú sobotu v Nitre.

Speváčka Novému Času prezradila, ako prežívala tento slávnostný deň. "Bol to náš deň a oslava našej rodiny. Cítila som sa veľmi dobre, prežili sme si ho bez stresu. Dnes, dva dni po svadbe viem, že to bol najkrajší deň v našich životoch. Výzdoba, kvety, ľudia a to, že pri nás boli tí najbližší, to je niečo neopísateľné. Nikdy sme si nemysleli, že to budeme až takto intenzívne prežívať. Všade vládla od začiatku do konca úžasná pozitívna energia," prezradila šťastná Mária.

Keď videla svoje družičky a dvadsať malých detí, otca, ktorý ju čakal a čo všetko jej povedal, rozplakala sa. "Snažila som sa sústrediť na každú jednu minútu, aby som bola prítomná v tom danom okamihu, aj keď viem, že to sa úplne nedá," priznala.

Manželstvo uzavreli s Marošom v Nitre. "V decembri, keď sme tam po našom vianočnom koncerte balili aparatúru, a uvidela som vysvietenú panorámu mesta, sme si obaja povedali, že keď sa raz zoberieme, tak práve tu," dodala mladomanželka.

https://www.instagram.com/p/BYBdXPqAhxC/?taken-by=tvjoj

Súvisiace články

Najčítanejšie