Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desať faktov, ktoré ste nevedeli o Meghan Markle
Zdielať na

Desať faktov, ktoré ste nevedeli o Meghan Markle

Archívna reportáž

Herečka Meghan Markle (36) sa v máji stane manželkou princa Harryho (33). Hoci vyrastala v USA a žila v Kanade, rozhodla sa obetovať pre lásku a presťahovala sa do Londýna.

Prvé a oficiálne meno Meghan je Rachel. Pre kariéru herečky sa ale rozhodla používať svoje prostredné meno. Zdalo sa jej oveľa viac atraktívne a ľahšie zamapätateľné.

V čase, keď sa Meghan zoznámila s princom Harrym, randila so slávnym šéfkuchárom celebrít Corym Vitiellim. Po tom, čo ju princ požiadal, aby mu prezradila telefónne číslo, kuchára pustila k vode. 

Keď mala deväť rokov, jej otec vyhral v lotérii 700 tisíc dolárov. Meghan to zaistilo štúdium na najlepších školách. 

​V minulosti si privyrábala ako asistentka v populárnom americkom programe Deal or No Deal. Súťažiacim nosila kufrík, v ktorom sa skrývala výhra. 

Kráska študovala medzinárodné vzťahy a túžila po politickej kariére. Všetko sa ale zvrtlo, keď prišla na Vianoce za rodinou do Los Angeles. Jej kamarátka ju zoznámila s filmovým producentom. 

Budúca manželka princa Harryho má dve vlastné kolekcie oblečenia. Volajú sa Workd and Weekend Looks. 

V roku 2016 sa stala najvyhľadávanejšou herečkou na Google. Predbehla všetky svetové jednotky. Stalo sa tak po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia o vzťahu s Harrym. 

Jednou z jej najlepších kamarátok je Serena Williams. Stretli sa na jednej charitatívnej akcii a hneď si padli do oka. 

Najviac zo všetkého miluje Jamajku. Rada sa vracia aj do Barcelony. 

Herečka je rozvedená.

Súvisiace články

Najčítanejšie