Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prvý oficiálny rozhovor s Harrym a Meghan. TAKTO prebiehali zásnuby
Zdielať na

Prvý oficiálny rozhovor s Harrym a Meghan. TAKTO prebiehali zásnuby

Archívna reportáž

Americká herečka Meghan Markle (36) sa budúci rok stane členkou kráľovskej rodiny. Po svadbe s princom Harrym (33) sa z nej ale princezná nestane. Titul dedia iba kráľovské dcéry. Snúbenci sa ukázali pred fotografmi a herečka sa pochválila zásnubným prsteňom.

V záhrade Kensingtonského paláca pózovala zamilovaná dvojica fotografom.

Zásnubný prsteň navrhol sám princ Harry. Hlavnou dominantou je diamant z Botswany a na prsteni sú aj dva diamanty, ktoré patrili jeho matke, princeznej Diane.

Nepustila ho k slovu

​Dvojica sa zasnúbila na začiatku mesiaca v Londýne. Na otázku novinárov, či išlo o romantiku, odpovedal Harry jednoznačne. "Samozrejme," povedal s úsmevom.

TAKTO žiadal Harry o ruku Meghan Markle:

"Bol to príjemný večer, grilovali sme kura. Bolo to hrozne spontánne, romantické a nádherné, kľakol si na koleno a ja som ho ani nenechala dohovoriť. Opýtala som sa, či už môžem povedať ÁNO," povedala herečka.

"Zasmiali sme sa, objali a bolo to krásne. Potom som sa jej opýtal, či jej už teda môžem dať ten prsteň. Bolo to pekné. Myslím, že som ju naozaj prekvapil," dodal.

Po svadbe z Meghan Markle ale princezná nebude. Pravdepodobne dostane titul vojvodkyňa zo Sussexu. Dvojica si povie áno v máji 2018.

Vezmú sa v kaplnke Svätého Juraja vo Windsore.

Súvisiace články

Najčítanejšie