Jasno
13°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Manželku Chucka Norrisa otrávili! Takmer o ňu prišiel
Zdielať na

Manželku Chucka Norrisa otrávili! Takmer o ňu prišiel

Archívne video

Akčná hviezda Chuck Norris (77) žaluje výrobcu kontrastných látok, ktoré mali otráviť jeho milovanú manželku.

Herec to nemal v živote vždy jednoduché. Najhoršie momenty zažíval v čase, keď jeho manželka Gena v nemocnici bojovala o život. Dostala rutinnú injekciu, po ktorej ale nasledovali vedľajšie účinky a spôsobovali jej neznesiteľné bolesti. 

Po podozrení na otravu látky zvanej gadolínium sa následne musela podrobiť alternatívnej liečbe v Číne a americkej Nevade, kde strávila päť mesiacov.

Chuck sa to rozhodol nenechať len tak a podal žalobu na súde v San Franciscu. Advokátska kancelária, ktorá zastupuje herca, podala v posledných týždňoch mnohé žaloby v mene ľudí s rovnakým problémom. Pacienti v týchto sporoch taktiež veria, že boli otrávení kontrastnou látkou. 

Žiadna škodlivosť?

Gadolínium je kov, ktorý sa používa pri výrobe kontrastných látok na rôzne vyšetrenia. Americká akadémia vysokej rádiológie v minulom roku uviedla, že kontrastné látky na báze gadolínia sa používajú od konca 80. rokov minulého storočia a poskytuje lekárom životne dôležité informácie. Americké ani európske úrady po vyšetrovaní nezistili žiadnu škodlivosť tejto látky. 

Hercov právnik povedal, že Chuck s oficiálnym vyhlásením úradov nesúhlasí. Gena Norris je našťastie v poriadku a žije v Chuckom spokojný život.

Súvisiace články

Najčítanejšie