Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hugha Hefnera (†91) pochovali v pyžame
Zdielať na

Hugha Hefnera (†91) pochovali v pyžame

Archívna reportáž

Otec Playboya Hugh Hefner zomrel minulý týždeň v úctyhodnom veku deväťdesiatjeden rokov. Pri malom rodinnom obrade ho v sobotu uložili do hrobu vedľa slávnej Marylin Monroe (†36).

Veľký milovník krásnych mladých žien zomrel vo svojej luxusnej vile minulú stredu. V sobotu popoludní sa konalo skromné posledné rozlúčenie, ktorého sa zúčastnili iba najbližší.

Pohodlný posmrtný život

Tichý obrad sa uskutočnil na cintoríne Westwood Village Memorial Park v Los Angeles. Uložili ho do hrobu vedľa tragicky zosnulej hviezdy Marylin Monroe.

Rozlúčky sa zúčastnila vdova po ňom Crystal Harris, jeho štyri deti a niektorí z jeho najbližších spolupracovníkov. Podľa nemenovaného zdroja si Hefner prial byť pochovaný v jeho ikonickom pyžame, saku a kravate. Rodina mu posledné prianie splnila.

​Hoci neveril v Boha ani seba, veril, že existuje posmrtný život. Chcel sa preto cítiť tak pohodlne, ako v tom prvom. Do rakvy mu uložili aj námornícku čiapku a fajku.

Väčšinu z jeho astronomického majetku zdedia jeho deti. S mladučkou manželkou Crystal uzavrel predmanželskú zmluvu a nemala zdediť ani cent. Nnapriek tomu vyšlo najavo, že jej zanechal honosnú vilu v Hollywoode a niekoľko miliónov v banke.

Súvisiace články

Najčítanejšie