Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Harryho prišla podporiť okrem priateľky aj budúca svokra
Zdielať na

Harryho prišla podporiť okrem priateľky aj budúca svokra

Archívne video

Začiatok ani záver ceremoniálu Invictus Games si nenechala ujsť priateľka princa Harryho (33), krásna herečka Meghan Markle (36). Tentokrát už zamilovaný pár sedel spolu. Herečku sprevádzala aj jej matka, Doria Radlan.

Americká herečka a britský princ tvoria vyše roka pár. Až kanadské Toronto, v ktorom sa odohrali hry vojnových veteránov Invictus Games, bolo pre pár zlomovým. Prvýkrát sa na verejnosti ukázali ako dvojica.

Na začiatku hier musela sedieť Meghan Markle mimo. Záverečný ceremoniál si ale pár užíval bok po boku. Obaja sa očividne dobre bavili. Fotografom sa podarilo zachytiť moment, kedy princ bozkáva svoju priateľku.

https://www.instagram.com/p/BZtwUqMjH4L/?tagged=meghanmarkle

https://www.instagram.com/p/BZscXCrlzid/?tagged=meghanmarkle

V lóži so svojou dcérou sedela aj Doria Radlan, Meghanina matka. Terapeutka a inštruktorka jógy je Afroameričanka. S otcom Meghan, ktorý má holandských a írskych predkov, sa rozviedla, keď jej dcéra mala šesť rokov. 

​Meghan Markle je známa zo seriálu Kravaťáci. Kensingtonský paláca vydal vlani vyhlásenie, v ktorom Harry vyzval médiá, aby jeho priateľku neprenasledovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie