Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Diana zhodila zo schodov svoju macochu
Zdielať na

Diana zhodila zo schodov svoju macochu

Archívne video

Rodičia Diany (†37) sa rozviedli a princezná skončila v opatere otca. Ten svoju lásku venoval viac novým partnerkám ako vlastným deťom. Jednej ale obzvlášť. Diana to nezniesla a v záchvate zúrivosti zhodila svoju macochu zo schodov.

Manželstvo Dianiných rodičov nebolo práve najšťastnejšie. Deti boli často svedkami hádok. Rozvod bol nevyhnutný a deti skončili v opatere otca. Ten si našiel partnerku Raine (†87), ktorá si ale deti nikdy nezískala.

Diana všetky cudzie ženy v prítomnosti otca nenávidela, ale Raine zo všetkého neznášala najviac. Chcela, aby sa jej život uberal iným smerom a aby jej deti boli šťastné. Osud ale nedokázala ovplyvniť a ani jej synovia, princ William a Harry, nemali ľahké detstvo.

Macocha Raine nemala s nevlastnými deťmi dobré vzťahy. Nová žena ich otca rozpredala rodinný majetok a umenie vysokej hodnoty. Diana mala dokonca zájsť tak ďaleko, že sotila Raine zo schodov.

​V rodine sa stala tragédia v podobe náhleho krvácania do mozgu. Obeťou bol práve Dianin otec. Krátko po jeho smrti macochu z domu vyhodil Dianin brat John.

Diana sa v tom čase začala stretávať s princom Charlesom, z čoho nebola Raine nadšená. Už vtedy sa klebetilo o jeho láske ku Camille Parker-Bowles. Diana po stroskotanom manželstve hľadala útechu práve v náručí macochy. Až do jej smrti boli vernými priateľkami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie