Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajti mi povedali, že Dianu zavraždili, tvrdí otec šoféra z auta smrti
Zdielať na

Policajti mi povedali, že Dianu zavraždili, tvrdí otec šoféra z auta smrti

Otec šoféra auta smrti, v ktorom sedela tragicky zosnulá princezná Diana (†36), Henriho Paula (†41), sa obáva, že zomrie skôr, než sa dozvie skutočnú pravdu o udalosti, ktorá v roku 1997 poriadne otriasla celým svetom. Jean Paul je presvedčený, že jeho syna spoločne s Dianou a jej milencom, miliardárom Dodim Al Fayedom (†42), zavraždili.

"Som presvedčený o tom, že ju zavraždili. Išlo o desivý plán pripraviť princeznú Dianu o život a môj syn sa len nachádzal v nesprávny čas na nesprávnom mieste," uviedol nešťastný otec šoféra Henriho, Jean Paul. Dodnes sa so smrťou syna nevyrovnal.

Aj niektoré členovia Scotland Yardu údajne verili, že Dianina smrť bola výsledkom tajného sprisahania.

Príliš veľa nezodpovedaných otázok

"S krvnými vzorkami môjho syna niekto manipuloval. Chceli, aby to vyzeralo tak, že v jeho tele sa nachádzajú stopy po alkohole," dodal. Policajti mu povedali, že Diana bola zabitá a strata jeho syna je len vedľajšou záležitosťou.

​Mercedes, v ktorom zahynula Diana s milencom, bol starý a už sa na ňom nemalo jazdiť. "V brzdovej kvapaline bolo objavených šesť percent vody. Ako je to možné? Na mieste nehody sa našiel kus kovu, ale nikto nevie, na čo bol určený. Stále existuje príliš nezodpovedaných otázok. Jediné, čo viem, je to, že môj syn je mŕtvy," posťažoval sa Jean.

Vyšetrovanie však v roku 2008 oficiálny uzavreli s tým, že princeznú a Dodiho zabila práve hrubá nedbanlivosť opitého šoféra. Vzhľadom na vysoký vek jeho otca je možné, že sa pravdu už nikdy nedozvie.

Súvisiace články

Najčítanejšie