Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Michal Jánoš pri letných scénach poriadne vymrzol
Zdielať na

Michal Jánoš pri letných scénach poriadne vymrzol

BRATISLAVA / O tom, že byť hercom nie je len tak vie aj Michal Jánoš, ktorého môžu diváci vidieť v seriáli TV JOJ Pravá tvár. Veľakrát točenie jednotlivých scén záleží viac na možnosti točiť ako na počasí. Na vlastnej koži zažil náročnosť povolania. Niektoré letné scény totiž točili v zime. Okrem iného prezrádza aj ako prebiehal konkurz do seriálu.

Je vtipný, prelietavý, občas dotieravý a bol už blízko smrti. To je charakteristika právnika Borisa Adamčíka, postavy, ktorú v seriáli stvárňuje. Rovnako ako jeho postava, aj v súkromnom živote má dcéru. Tá mu radosť robí už osem mesiacov. 

Tiež prezradil, ako prebiehal jeho konkurz. Keďže mu zavolali, že ho chcú obsadiť do postavy právnika, na konkurz išiel suverénne. No pripravili mu nečakané prekvapenie. "Prišiel som na konkurz a tam texty na dve úplne iné postavy. Tak som bol z toho v rozpakoch, že čo sa deje," dnes už so smiechov spomína Michal. Vysvetlenie pritom bolo jednoduché. Keďže písanie scenárov bolo v plnom prúde, zrejme nemali ešte pripravené texty na jeho postavu.

Okrem televíznej obrazovky ho môžu diváci zažiť aj na divadelných doskách. Jeho domovským divadlom je Divadlo J. Palárika v Trnave, kde pôsobí už ôsmu sezónu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie