Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chronický klamár a podvodník: To je Pravá tvár v podaní Richarda Autnera
Zdielať na

Chronický klamár a podvodník: To je Pravá tvár v podaní Richarda Autnera

BRATISLAVA / Na televíznej obrazovke je novou tvárou a napriek tomu, že pôsobí ako sympatický mladík, jeho životnými rolami sú podvodníci, gauneri, zlodeji. Taká je aj jeho súčasná postava, Vlado Dráb, ktorú predstavuje v novom seriály TV JOJ, Pravá tvár.

Herec Richard Autner pred seriálom nemal s kamerou žiadnu skúsenosť. Hneď zo začiatku ho potrápili a zobrali jeho postave jednu nohu. Zamaskovať to bolo niekedy náročné. "Spočiatku to bolo dosť zložité, musel som stále myslieť na to, že tá noha je drevená. Musel som vždy nohu držať vystretú," hovorí o svojej skúsenosti.  

Na svoj prvý diel sa tešila aj jeho rodina. Spoločne sa zišli pred televíziou a tesne pred jeho scénou sa stalo niečo nečakané. "Už som teda čakal na ten svoj výstup, prišla reklama, tá trvala, čakali sme, že po reklame to príde a zrovna, keď som prišiel na scénu mi pes stúpil na ovládač a vypol televízor," s úsmevom spomína Richard. 

Ako jednému z mála absolventov sa mu pošťastilo hneď po škole nastúpiť na najdôležitejšiu scénu a to do Slovenského národného divadla. Zatiaľ si užíva dvojité prázdniny, prvé divadelné a posledné študijné. Tráviť ich zrejme bude fotografovaním prírody, čo je jeho veľkým koníčkom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie