Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beninngtona od detstva sexuálne zneužíval kamarát
Zdielať na

Beninngtona od detstva sexuálne zneužíval kamarát

Od skorého veku zažíval nebohý líder skupiny Linkin Park sexuálny teror. Kvôli zneužívaniu mal Chester Bennington celoživotné depresie,ktoré možno stáli za jeho tragickou samovraždou.

Chestera Benningtona (†41) zneužíval jeho kamarát. Aj napriek tomu ho celý život kryl a nikdy neprezradil jeho meno. Teror začal, keď mal Chester iba sedem rokov. Spevák sa k desivým skúsenostiam priznal až v roku 2008. "Bol to kamarát o niekoľko rokov starší než ja," spomínal.

"Najskôr ma iba obchytkával, potom ale došlo k skutočnému znásilneniu. Bol som bitý a nútený robiť veci, ktoré som nechcel. Zničilo to moju sebadôveru. Nechcel som, aby si ľudia mysleli, že som gay, alebo že klamem," rozprával s hrôzou.

​Podľa niektorých priateľov sa Chester z hrôzy z detstva nikdy nedostal. Naopak v skorom veku vyskúšal drogy, na ktorých sa stal celkom závislý. 

"Jedenásť dávok LSD denne. Fajčil som veľa cracku, dával som si metamfetamín," priznal.

​Napriek skutočnosti bol ale ochotný bojovať. Vo svojom poslednom rozhovore priznal, že sa dostal do momentu, kedy sa chcel zabiť, avšak rozhodol sa bojovať. Démoni ale boli silnejší a Chester spáchal na konci týždňa samovraždu. Obesil sa vo svojom dome v Los Angeles. Nechal po sebe šesť detí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie