Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Princ George oslavuje štvrté narodeniny
Zdielať na

Princ George oslavuje štvrté narodeniny

Archívne video

Prvorodený syn princa Williama a jeho manželky, vojvodkyne Kate, oslavuje v sobotu štvrté narodeniny. Podľa zahraničných médií je najvplyvnejším dieťaťom svojej generácie.

Určite ste si všimli, že malý George nosí pri každej príležitosti krátke nohavice. A to bez ohľadu na počasie. Britské vydanie magazínu Harper´s Bazaar položilo zásadnú otázku, prečo je to tak, odborníkovi na etiketu Williamovi Hansonovi.

"Kraťasy sú spoločenským príznakom pre chlapcov. Hoci sa počasie mení a nie je vždy teplo, keby mal dlhé nohavice, neznamenalo by to, že má dobrý pôvod. A žiadny šľachtic hodný svojho mena po ničom takom netúži," vysvetlil. Je teda jasné, že dlhé nohavice nosili kedysi chlapci z chudobnejších vrstiev.

TOTO je oficiálny portrét, ktorý dala urobiť Bristká kráľovská rodina pri príležitosti princových narodenín

Facebook

​Ešte si tak bude musieť malý George počkať štyri roky a až potom bude môcť nosiť dlhé nohavice. 

S oslavou pomôže aj teta Pippa

Tento rok sa oslava pre štvorročného princa bude odohrávať v štýle dinosaurov, ktorých nadovšetko miluje.

Pippa Middleton, sestra vojvodkyne Kate, sľúbila, že pomôže s prípravou osláv. Téma narodenín je teda jasná - dinosaury.

Jeho kráľovská Výsosť princ George Alexander Louis z Cambridge je prvorodený syn britského princa Williama a jeho manželky Kate. Narodil sa 22. júla 2013. Po starom otcovi Charlesovi a otcovi Williamovi je tretí v poradí nástupníctva na britský trón.

Súvisiace články

Najčítanejšie