Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Priateľka princa Harryho nedostala pozvánku na svadbu, prišla až na hostinu
Zdielať na

Priateľka princa Harryho nedostala pozvánku na svadbu, prišla až na hostinu

Dlho sa riešilo, či dorazí s princom Harrym (32) na veľkolepú svadbu Pippy Middleton (32) aj jeho priateľka, herečka Meghan Markle (35). Nakoniec prišla, ale až po obrade. Naviac sa celý čas vyhýbala fotografom.

Zatiaľ čo sa Pippa starostlivo pripravovala na svadobný deň, mnohí novinári sondovali, či sa na zozname hostí ukáže aj krásna brunetka Meghan, do ktorej sa pred rokom zamiloval princ Harry. 

Románik

Obyčajne v takých prípadoch platí, že ak muž ženu nepožiadal o ruku, nemusí byť oficiálne považovaná za jeho partnerku a preto sa s jej účasťou nepočíta automaticky. Žiadny prsteň, žiadna pozvánka. 

Neskôr sa však ukázalo, že Pippa urobila výnimku a Harryho partnerku na oslavu pozvala, hoci nemusela. Nikto by sa nečudoval, keby tak neurobila. Naviac sa špekuluje o tom, že mal Harry kedysi so sestrou vojvodkyne Kate románik. 

"Harry veľmi dobre vedel, že je to Pippin veľký deň, a tak sa s Meghan dohodli, že ju nechceli zatieniť," uvádza zdroj. Dvojica sa obávala mimoriadnej pozornosti médií. Potvrdili, že ich vzťah je pomerne vážny a pravdepodobne sa čoskoro zasnúbia. 

Markle ale o prominentú udalosť neprišla. Obrad síce vynechala, ale na hostinu nakoniec prišla. Doviezol ju sám Harry osobne.

Súvisiace články

Najčítanejšie