Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pippa sa vydala. Nádherná nevesta si zobrala boháča
Zdielať na

Pippa sa vydala. Nádherná nevesta si zobrala boháča

Mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge Pippa Middleton (33) povedala áno svojmu miliardárovi Jamesovi Matthewsovi (41). Na svadbu a hostinu bolo pozvaných 350 prominentných hostí.

Svadba sa konala v grófstve Berkshire v kostole svätého Marka, ktorý pochádza z 12. storočia. Svadobná hostina sa uskutočnila na pozemku rodinného domu Middletonovcov. 

Pozvaných bolo 350 hostí. Na záhrade bol postavený obrovský sklenený pavilón viac ako 100 tisíc eur. 

Médiá dlho špekulovali o svadobných šatách nevesty. Pippa sa rozhodla pre klasické biele šaty s krajkou a závojom od britského návrhára Gilesa Deacona, ktoré stáli cez 120 tisíc eur. Ženích mal svadobný žaket.

Otec Pippy doviedol krásnu dcéru do kostola, kde na nich čakala vojvodkyňa Kate s deťmi, princom Georgom a princeznou Charlotte. Po celý čas mali dobrú náladu a usmievali sa od ucha k uchu.

Princovia William a Harry sa držali v úzadí. Vojvodkyňa Kate žiarila v lososových šatách a mala na starosti všetky kráľovské deti. 

Dvojročná Charlotte bola hlavnou družičkou a jej starší brat George niesol k oltáru prstene.

Zakaždým zadaná

Pár prvýkrát prichytili v roku 2012. Už vtedy mali oči iba pre seba. Láska ich však prešla o rok neskôr a dvojica si dala zbohom. Pippa začala randiť a žiť s burzovým maklérom Nicom Jacksonom. 

V roku 2015 sa rozišli, ale opäť si našla mladšia sestra vojvodkyne Kate cestu práve k Jamesovi. "Je to veľmi charizmatický muž, dobre vyzerá a Pippu odjakživa miloval. Vždy to medzi nimi iskrilo, avšak ona bola zakaždým zadaná," uviedol zdroj. Nakoniec však Matthews boj vyhral a dnes sa môže pýšiť titulom manžel krásne Pippy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie