Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pippa Middleton sa dnes vydáva. TOHTO sa najviac bojí Kate
Zdielať na

Pippa Middleton sa dnes vydáva. TOHTO sa najviac bojí Kate

Vojvodkyňa Kate (35) má menšie obavy z toho, ako sa budú jej deti, princ George (3) a princezná Charlotte (2), správať na svadbe jej sestry Pippy. Tá si dnes vezme miliardára Jamesa Matthewsa (41).

"Kate povedala, že sa všetci veľmi tešia na víkendovú svadbu, ale ona sa tak trochu obáva, ako sa budú správať jej deti. Dúfa, že budú počúvať. Ale v tomto veku nikdy neviete," povedal pre People zdroj. Malá Charlotte bude družičkou a jej starší brat družbou.

Stiahne na seba všetku pozornosť?

Pippa a James chodia spolu s malými prestávkami od roku 2012. Zasnúbili sa vlani v lete. Vezmú sa v kostole svätého Marka v grófstve Berkshire. Svadobná hostina sa bude konať v rodinnom dome Middletonovcov v Bucklebury. 

Na ich pozemku vyrástol obrovský sklenený pavilón, ktorý bude chrániť hostí pred prípadným dažďom. Rodina ženícha vlastní v Škótsku zámok, a tak sa bude svadba odohrávať práve v škótskom štýle.

​Pippa sa stala celebritou po svadbe svojej setry Kate, ktorú sledovali takmer dve miliardy ľudí. Mala na sebe jednoduché šaty od Alexandra McQueena. 

Na svadbe Pippy hrozí, že všetku slávu na seba stiahne Harryho priateľka, herečka Meghan Markle, ktorá sa na svadbe taktiež objaví. Špekuluje sa o tom, že dvojica chystá zásnuby.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie