Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kvôli Harrymu som prišla o slávu, tvrdí jeho expriateľka Cressida
Zdielať na

Kvôli Harrymu som prišla o slávu, tvrdí jeho expriateľka Cressida

Bývalá priateľka princa Harryho (32) Cressida Bonas (28) sa podľa neprajníkov dostala k herectvu práve vďaka tomu, že randila s členom kráľovskej rodiny. Blondínka sa posťažovala, že to bolo presne naopak. Kvôli vzťahu s Harrym si musela na kariéru a slávu počkať.

"Každý si ma zaškatuľkoval, pretože som chodila s tým, s kým som chodila. Je to frustrujúce, pretože som na sebe naozaj tvrdo pracovala. Priala by som si, aby viac ľudí videlo môj výkon v hre The Great Gatsby vo West Ende," posťažovala sa herečka, ktorá prišla o pár rokov slávy.

Stiahla sa do ústrania

Vyštudovaná tanečníčka sa v súčasnosti venuje aj navrhovaniu šiat. "Rada by som navrhla nejakú kolekciu, stále pracujem na tom, ako by mala vyzerať," vyhlásila.

Cressida a Harry tvorili pár dva roky. Dokonca sa skloňovala aj svadba. Dvojica sa však nakoniec rozišla. Blondínka sa chcela venovať práve herectvu. Na ostro sledovaný vzťah sa sťažovala v minulosti aj dcéra multimilionára zo Zimbabwe Chelsy Davy (31). Po rozchode sa stiahla do rodného štátu, aby unikla dotieravým novinárom. 

"Bolo to šialené. To bol dôvod, prečo som sa vrátila do rodnej Afriky. Je to tu v poriadku," povedala Chelsy, ktorá s Harrym zostala v kontakte a občas sa spolu objavia na nejakej spoločenskej akcii.

V súčasnosti randí princ s herečkou Meghan Markle.

Súvisiace články

Najčítanejšie