Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svadba princa Harryho a krásnej Meghan? Šokujúce slová pastora!
Zdielať na

Svadba princa Harryho a krásnej Meghan? Šokujúce slová pastora!

Pane, ste ďalší na rade! Túto vetu počul britský princ Harry (32) od pastora na víkendovej svadbe svojho kamaráta, kde zobral svoju partnerku, sexi herečku Meghan Markle (35). Ich láska neunikla ani skúsenému oku oddávajúceho.

Princ Harry a Meghan sa prvýkrát cez víkend ukázali na verejnosti ako pár. Zúčastnili sa svadby na Jamajke, kde sa ženil Harryho dobrý priateľ Tom Inskip. Zatiaľ čo Meghan priletela do Karibiku súkromným tryskáčom z Toronta, Harry letel klasickým lietadlom a v ekonomickej triede. 

Meghan bola svojmu partnerovi neustále po boku a neuveriteľne to medzi nimi iskrilo. Všimol si to aj skúsený pastor, ktorý oddával novomanželov. "Pane, ste ďalší na rade," povedal na adresu princa a herečky. Princ sa iba pousmial a z obradu odišiel ruka v ruke s Meghan a užil si pobyt v luxusnom rezorte, kde jedna noc stojí v prepočte 5 000 eur.

​Herečka randí s princom od leta minulého roka. Každý zatiaľ žije na inom konci planéty. Meghan už bola vydatá. V roku 2011 si zhodou okolností povedala áno s producentom Trevorom Engelsonom práve na Jamajke. Manželstvo vydržalo iba dva roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie