Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hollywoodska hviezda (70), ktorá je bez partnera, by pokojne randila aj so ženou
Zdielať na

Hollywoodska hviezda (70), ktorá je bez partnera, by pokojne randila aj so ženou

Herečka Susan Sarandon (70) síce nikdy oficiálne so ženou nechodila, ale povedala, že si to dokáže predstaviť. Je všetkému otvorená a veľmi liberálna, na druhej strane však zastáva prísnu monogamiu.

"Som otvorená všetkému. Myslím, že aj moja sexuálna orientácia je otvorená. Som však prísne monogamná, takže som dlhé roky príliš nerandila. Nikdy som ani nebola objektom ponúk akéhokoľvek druhu. Stále nie som. Neviem, čo sa to deje. Ale myslím, že v 60. rokoch to bolo oveľa slobodnejšie," priznala Sarandon.

Život so zajačikom

Hollywoodska hviezda bola vydatá iba raz. V roku 1967 si zobrala Chrisa Sarandona, s ktorým sa rozviedla v roku 1979. Jeho priezvisko nosí dodnes. 

​V osemdesiatych rokoch randila s talianskym filmárom Frankom Amurrim, s ktorým má dcéru. S hereckým kolegom Timom Robbinsonom tvorila pár v rokoch 1988 až 2009 a majú spolu dve deti. Zatiaľ posledným priateľom herečky bol o 31 rokov mladší Johnatan Bricklin, s ktorým sa po šiestich rokoch vzťahu rozišla. 

​Dokáže si preto predstaviť aj vzťah so ženou. "Nie je dôležité, koľko máte rokov, akú máte rasu, pohlavie. Ak sa naučíte žiť s inou ľudskou bytosťou, než ste vy, všetko ostatné sú len detaily. Vaše sexuálne preferencie môžu byť flexibilné," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie