Polojasno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
TOTO je posledné miesto odpočinku Georgea Michaela (†53). Kedy bude pohreb?
Zdielať na

TOTO je posledné miesto odpočinku Georgea Michaela (†53). Kedy bude pohreb?

Aj napriek tomu, že britský spevák George Michael (†53) zomrel na sklonku minulého roka, doposiaľ ho jeho najbližší nemohli pochovať. Objavili sa rôzne prieťahy, napríklad jeho telo muselo ísť na pitvu. Dlhé peripetie sú ale na konci a tak bude možné hudobnú legendu nechať odpočívať v pokoji.

S miestom svojho posledného odpočinku by bol Michael spokojný. Jeho blízki sa ho rozhodli pochovať pri hrobe jeho matky Leslie na cintoríne Highgate v severnom Londýne. "Ten cintorín mal zvláštne miesto v jeho srdci," informoval blízky zdroj.

Mama slávneho speváka zomrela pred dvadsiatimi rokmi na rakovinu. Nikdy sa s jej odchodom nevyrovnal. "Mal ju nesmierne rád, trávil na cintoríne strašne veľa času a rozprával sa s ňou," dodal zdroj.

Spevák dua 60. rokov Wham! svoju matku natoľko miloval, že sa jeho blízki rozhodli pre pohreb práve v Deň matiek, ktorý v Británii vychádza 26. marca.

​​George Michael zomrel podľa výsledkov pitvy prirodzenou smrťou. Spevák bojujúci so závislosťou na drogách mal dilatačnú kardiomyopatiu, čo znamená zväčšenú časť srdca, problémy s myokardom a pečeňou.

Súvisiace články

Najčítanejšie