Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
George Michael bol pred smrťou úplne sám. Jeho priateľ zaspal v aute
Zdielať na
Hudba

George Michael bol pred smrťou úplne sám. Jeho priateľ zaspal v aute

Smrť slávneho speváka Georgea Michaela zostáva aj naďalej zahalená rúškom tajomstva. Jeho partner, kaderník Fadi Fawaz pôvodne tvrdil, že strávil celý víkend s Michaelom v jeho dome. Teraz ale svoju výpoveď zmenil. Noc, kedy Michael zomrel, mal prespať v aute a svojho priateľa v ten večer vôbec nevidel.

Na twitterovom účte profilu Fadida Fawaza sa objavili správy o tom, že George Michael netúžil po ničom inom než po smrti. V minulosti sa viackrát pokúsil spáchať samovraždu. Fawaz však verejne poprel, že by tweety napísal on. Podľa jeho slov mu účet napadli hackeri, tak ho radšej vymazal.

"Som šokovaný záležitosťou s Twitterom. Môj účet napadli, zmazal som ho," vyjadril sa. Informácie, ktoré sa na sociálnej sieti objavili, sú podľa jeho slov nepravdivé. 

Zvláštnosťou v prípade smrti slávneho speváka je nová skutočnosť, že Michael strávil celý večer pred smrťou v dome sám. Jeho priateľ údajne zaspal vo svojom aute a s Michaelom sa už v osudný večer nestretol. "Vôbec som ho nevidel. Zaspal som v aute," priznal. Pôvodne ale tvrdil, že strávil celý víkend v Michaelovom dome.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie