Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
George Michael mal ešte veľké plány. Jeden z nich vás skutočne dojme
Zdielať na

George Michael mal ešte veľké plány. Jeden z nich vás skutočne dojme

Nedávno zosnulý spevák George Michael sa túžil stať rodičom. So svojím priateľom Fadim Fawazom si v roku 2017 podľa denníka The Sun plánovali adoptovať dieťa. V tejto ich snahe ich údajne podporoval aj spevákov blízky priateľ, spevák Sir Elton John.

George Michael mal nabitý pracovný harmonogram, no podľa Daily Star sa veľmi túžil stať rodičom. Plánoval si dieťa adoptovať alebo mu ho mala porodiť náhradná matka. Mal plnú podporu priateľa, Sira Eltona Johna, ktorému dvoch synov- Elijaha a Zacharyho porodila taktiež náhradná matka a ktorých vychováva spoločne so svojím partnerom Davidom Furnishom. Zdroj píše, že bez vlastnej rodiny sa cítil nekompletný. 

Trúchliaci Elton John

Práve Elton John si na svojho priateľa Georga Michaela spomenul pri svojom vystúpení vo Vegas. Pri ich spoločnej piesni Don’t Let The Sun Go Down On Me sa mu tisli slzy do očí. "Veľmi by som si prial, aby tu bol aj George a spolu sme túto piseň zaspieval," povedal SIr Elton John obecenstvu, píše The Sun. 

"Vyslúžil si obrovský potlesk a musel ho utešovať jeden člen štábu predtým, ako koncert ďalej pokračoval," povedal jeden z fanúšikov. 

George Michael zomrel 26. decembra tohto roku na zlyhanie srdca. Jeho majetok sa odhaduje približne na 58 miliónov eur. Asi 29 miliónov dostane jeho sestra Melanie. Zostávajúcu časť si rozdelia druhá sestra, ostatní príbuzní a spevákove krstniatka.

Súvisiace články

Najčítanejšie