Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kto je toto škaredé káčatko? Rodičia alkoholici, tri rozvody, nahota vo filme
Zdielať na

Kto je toto škaredé káčatko? Rodičia alkoholici, tri rozvody, nahota vo filme

Dievčatko na fotografii pochádza z poriadne drsných pomerov. Jej rodičia mali problémy v práci, boli závislí na alkohole a často sa hádali.

Ako malé dievčatko naviac škúlilo a nosilo pásku cez oko. Zdravotné problémy však našťastie vyriešila operácia. Aj napriek nie príliš radostnému detstvu sa v šestnástich rokoch stala dnes už slávna herečka najskôr modelkou a neskôr aj hollywoodskou ikonou.

Trikrát a dosť?

Keď mala 18, vydala sa za hudobníka. Manželstvo dlho nevydržalo. Štastie našla až po boku akčného hrdinu Bruca Willisa (61), ale nakoniec jej to ani s ním nevyšlo. Majú však spolu tri dcéry. Rodáčka z Nového Mexika o sebe dala vedieť v osemdesiatych rokoch, kedy sa viackrát ukázala v tínedžerských filmoch. 

Úspech zaznamenala Demi Moore (54) vo kultovom filme Duch, kde si zahrala po boku nebohého Patricka Swayzeho a Whoopi Goldberg. Diváci si ju pamätajú najmä vďaka filmu Striptíz. Za snímku Keby steny mohli hovoriť bola nominovaná na Zlatý glóbus. 

​V roku 2003 sa šialene zamilovala do mladšieho kolegu z brandže, Ashtona Kutchera. Dva roky randenia sa nakoniec skončili svadbou a jej v poradí tretím manželstvom. Je zvykom, že do tretice všetko dobré, ale ani tento vzťah nevydržal a dnes je už herec šťastný po boku Mily Kunis, s ktorou má dve deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie